Utkast: irriterad till ...

irriterad till tusen!
det är inte alltid det är enkelt att bo 6 personer i en fyra. Det jag stör mig på mest det är nog allt ljud. Vart man än befinner sig i lägenheten så hör man allting. Det är drygt! Sen verkar det ju som att den här familjen bara inte kan låta bli att bråka. Varje dag så är det bråk. Den här dagen började till exempel med att jag fcik en jympasko i skallen!?

Ja, jag låg o sov. Klockan var väl ungefär elva. Jag sover. Caroline kommer in på mitt rum och kastar upp sin ena jympasko i min loftsäng. Anledning till det var att det på den skon var en knyt hon inte kan få upp. Ja, det är sant det var därför hon kastade skon på mig, upprepande gånger. Inte så kul sätt att vakna på!! Ja, ibland blir man verkligen sjukt irriterad på sin familj.

Och nu, när jag kom hem från skimskolan så satte jag mig datorn. Då så är det självklart en hyper glad 8 åring som studsar och leker bakom ryggen. Inte så drygt, kanske ni tänker. Men jag lovar, det är det! Jag skulle gärna kunna tänka mig att flytta till en egen lägenhet..



Caroline och johanna hade bakat en jätte god kladdkaka när jag kom.. Då så blev man ändå på lite bättre humör:) Det var också trevligt att träffa mirja igen!

Caroline och Johanna hade bakat en jätte god kladdkaka när jag kom hem. Haha, om det är något jag inte kan så är det att hålla mig ifrån godis och kakor. Jag skulle antagligen vara en tjockis om jag inte höll igång med träning och sånt! Det var också trevligt att träffa mirja igen:)

Utkast: Halllo alla ...

Halllo alla glada därute:P

Måndagmorgon i vintriga falun och jag har lov.  Vädigt underbart! Igår kväll kom jag hem ifrån kläppen, var där med min syrra, Elsa och Josefine. Det var skoj! Mycket roligare och bättre backar än i grövlan ;) Lite kort bara åkte ditt på lördagmorgon och redan hemma söndagkväll. Eller vänta, det var nog alldeles lagom nu har jag ju massor med till att göra allt jag vill göra här hemma! Det är toppen:D

söndag+simskola

Hejsan, söndag.
usch, jag tycker inte om söndagar. Får söndags ångest. Imorgon börjar skolan igen, det känns både bra och dåligt. Det som är bra är väl att man får träffa alla igen det dåliga är alla kraven. Det är sådan press nu, det är inte alltid man känner att man klarar den pressen. Det viktiga är nog att man har mål att kämpa mot och att man inte tappar sig själv på vägen. Haha, det där lät väl riktigt poetiskt ;)

Söndag betyder simskola. Det ska väl funka fint, var ett tag sen nu. Först blev jag sjuk sen vart det lov! Ett + är ju såklart att man får träffa mirja igen! Fick samtal av min kära farmor igår kväll. Hon hade fått ett litet sms av Åsa, som egentligen var till mig. Information om att simskolan börjar idag! Det är nämligen så att på den listan där alla namn och nummer till dom som jobbar i falu SS står inte mitt nummer med, nej på mitt namn så är det farmors nummer. HAHA! Jag har dock ingen fungerande mobil så det får bli så även i fortsättningen att farmor får ta emot alla sms:en och sen meddela mig. Smart va;) För övrigt så ska jag försöka hinna med att lägga på ett brev på posen, till farmor. Ska skicka med muddarna jag har stickat till henne också.. Har redan invigit dom själv.. :P
ha en bra söndag!



RSS 2.0